Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /www/wordpress/wp-content/themes/digital/functions/theme/custom-post-types.php on line 117
Fördelar med att hyra bil - TLM hyr ut

Fördelar med att hyra bil

Kommunaltrafik i all ära men ibland kan du faktiskt vara i behov av en bil. När du till exempel ska ut på långresa eller när du har mycket packning att förflytta. Känslan av att sitta i en riktigt bra bil och trycka ner gaspedalen är riktigt härlig och går inte riktigt att ersätta. Men en bil behöver omvårdnad och det är inte alltid lätt att vara bilägare.

bil reperation

Köper du en begagnad bil finns det stor risk att din bil blir underkänd hos Bilprovningen. Att besiktiga din bil är självklart ett måste men kontrollerna kan vara hårda. Nästan var tredje begagnad bil blir nämligen underkänd hos Bilprovningen. Den bil som klarar sig sämst hos Bilprovningen är Dodgen och bäst klarar sig Porschen. Ju längre en bil har gått, desto större risk är det att den får anmärkningar vid en besiktning.

För att få köpa en bil måste du självklart ha körkort. Att ta körkort på egen hand kan vara svårt. Du kanske inte har någon du kan övningsköra med eller helt enkelt inte har tid att göra det på egen hand. Har du dessutom inte tillgång till en bil, blir det omöjligt. Bor du i Stockholm så kan du besöka www.ringensbilskola.se eller någon utav de andra bilskolorna.

Lösningen på problemet med köp av begagnade bilar som inte går igenom Bilprovningen kan vara att hyra en bil istället. Då behöver du inte heller oroa dig för att hitta parkeringsplats vid hemmet eller betala fordonsskatt.

Fördelar med att hyra bil:

  • Om du till exempel bor i stan och inte har någon fast parkeringsplats behöver du inte bekymra dig över dyra parkeringsavgifter.
  • Du slipper betala fordonsskatt.
  • Du riskerar inte att bilen får körförbud vid en besiktning.
  • Du behöver inte byta till vinterdäck eftersom att ett skifte ofta ingår i priset.
  • Gillar du inte den hyrda bilen och vill testa en annan så har du möjlighet att göra det.

Många behöver förmodligen inte en bil varje dag och varför lägga ut en så stor summa pengar på något du sedan inte har användning för. Dessutom kan det vara en stor fördel med att hyra bil om man ser det ur en miljöaspekt. När du inte har en bil tillgänglig hela tiden gör det kanske att du väljer att ta dig fram på ett mer miljövänligt sätt.